18 september 2013

Over mij

Hallo iedereen!

Tijd om mezelf even voor te stellen. Ik ben Julie en ik ben binnenkort 17 - 7 oktober om precies te zijn - en het is natuurlijk een lange tijd geleden dat ik nog op deze blog heb gepost.

Per toeval kwam eens op deze blog terecht. Ik schrok meteen van het hoge bezoekersaantal en daarom besloot ik nog eens in te loggen. Na enkele keren proberen, herinnerde ik me mijn log-in-gegevens terug. Meteen klikte ik door op de statistieken en daar kwam ik te weten dat mijn blog dagelijks nog rond de vijftig bezoekers heeft! Niet slecht voor een blog die drie jaar geleden voor het laatst werd geüpdatet.

Daarom besloot ik dat het tijd was om wat leven in deze blog te blazen. Met veel plezier hou ik jullie op de hoogte van fashion, beauty én lifestyle. Ikzelf ben erg geïnteresseerd in deze zaken en ik deel mijn kennis graag. Mode volg ik op de voet en streetstyle foto's komen hier ook terecht!

Ik besloot samen te werken met een vriendin die zal schrijven over alle musthaves!
Met deze post wil ik jullie aansporen om deze blog geregeld te bezoeken.

Ik zit in mijn laatste jaar economie-moderne talen en daarna wil ik graag iets gaan studeren als journalistiek. Ik schrijf ook verhalen en het is zeker mijn passie geworden.

De oudere artikelen worden in een nieuw -en volwassener - jasje gegoten en al snel zullen er tal van nieuwe artikelen volgen.

Tot snel! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20:14 Gepost door Julie in Site: Over mij | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.