07 september 2008

Volume in je haar.

Tips voor meer volume


Voorover buigen voor meer volume in je haar

Je krijgt meer volume in je haar door het hoofd voorover te buigen wanneer je het föhnt. Je zult versteld staan van het volume als je weer overeind komt.

Volumeshampoo
Gebruik voor meer volume een volumeshampoo. Deze shampoo bevat vaak keratine, dit is een ingrediënt dat zich aan het haar hecht en het haar daardoor dikker maakt. Let erop dat je de shampoo goed uitspoelt. Shampooresten kunnen het haar verzwaren waardoor je weer minder volume krijgt.

Krullen
Als je meer krullen wilt kun je het haar samenknijpen als het haar nog nat is. Door je haar op deze manier te föhnen krijg je meer krullen. Dit is alleen mogelijk als je al krullen hebt of een slag in je haar.

Mousse
Mousse kun je het beste aanbrengen op haar dat nog net niet droog is. Doordat de mousse een laagje om je haar vormt krijg je meer volume.

Touperen
Je haren touperen is niet iets om dagelijks te doen, het is n.l. slecht voor het haar. Toupeer alleen de lokken aan de binnenkant van je hoofd. Toupeer je haar lok voor lok en spuit er telkens wat haarlak op.

Laagjes
Als je meer volume in je haar wilt is het verstandig je haar in laagjes te knippen. Het haar wordt zo minder zwaar waardoor je haar meer volume krijgt.

19:35 Gepost door Julie in Beauty: Haar | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.