02 maart 2011

Buikspieroefeningen

draft_lens16846881module143711091photo_1294307299strakke_buikspieren_vrouw.jpgOokal is het nu nog ijskoud, de warme temperaturen komen eraan! En dan moeten we voorbereid zijn op bikini's, topjes etc. Dus hier zijn enkele buikspieroefeningen:

Trainen van de onderste buikspieren
Wil je de onderste buikspieren goed laten uitkomen?  Ga dan op je rug liggen met je benen recht omhoog.  Leg je handen onder je billen, en probeer je voeten steeds tien centimeter naar het plafond te duwen, zodat je bekken los komt van je handen.

Trainen van de schuine buikspieren
Ga op de vloer liggen met uw knieën gebogen en de voeten plat.  Uw knieën en voeten moeten zo’n 20 cm uit elkaar staan.  Reik met uw linkerhand langs de buitenkant van uw rechterknie.  Til tegelijkertijd uw rechtervoet van de grond en trek de rechterkant van het bekken naar u toe. 

Trainen van de bovenste buikspieren
Ga op uw rug op de grond liggen.  Leg uw kuiten op een niet te hoge stoel of kruk zodat uw knieën en heupen in een hoek van 90° liggen.  Uw voeten en knieën moeten 20 tot 30 cm uit elkaar staan.  Ga overeind zitten terwijl u probeert uw borst plat tegen uw dijen te leggen.

De commentaren zijn gesloten.