03 maart 2011

Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen bepalen de uitstraling van je gezicht, dus deze mooi epileren is een (pijnlijke) kunst. Hier wat tips: image.jpg

Voordien kun je de huid licht verdoven door enkele ijsblokjes tegen de te epileren zone houden.

De perfecte vorm tekenen vindt u door een potlood voor het puntje van de neus en het midden van uw oog te houden; op dit punt is de boog het hoogst. Hoe lang de wenkbrauw moet worden, kunt u meten door een potlood te plaatsen voor het puntje van de neus langs het einde van de ooghoek.

Ga vooral voorzichtig te werk. Trek met een vinger de huid strak voordat je het haartje met een pincet eruit haalt. Epileer de haartjes met de groeirichting mee, van beneden naar boven en van de binnenzijde naar de buitenzijde.

Haal alleen haartjes aan de onderkant van je wenkbrauwen weg te halen, je vergroot de afstand tussen je oog en je wenkbrauw. Hierdoor zorg je voor een 'open blik'. Haal nooit ongewenste haartjes weg boven je wenkbrauw. Je loopt dan het risico dat je de vorm van je wenkbrauwen blijvend verandert.

Vergeet dit niet 's avonds te doen, want het kan zijn dat je huid wat rood staat. Na een aantal keer wordt je gelukkig quasi imuum tegen de pijn.

19:48 Gepost door Julie in Beauty: Gezicht | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02 maart 2011

Buikspieroefeningen

draft_lens16846881module143711091photo_1294307299strakke_buikspieren_vrouw.jpgOokal is het nu nog ijskoud, de warme temperaturen komen eraan! En dan moeten we voorbereid zijn op bikini's, topjes etc. Dus hier zijn enkele buikspieroefeningen:

Trainen van de onderste buikspieren
Wil je de onderste buikspieren goed laten uitkomen?  Ga dan op je rug liggen met je benen recht omhoog.  Leg je handen onder je billen, en probeer je voeten steeds tien centimeter naar het plafond te duwen, zodat je bekken los komt van je handen.

Trainen van de schuine buikspieren
Ga op de vloer liggen met uw knieën gebogen en de voeten plat.  Uw knieën en voeten moeten zo’n 20 cm uit elkaar staan.  Reik met uw linkerhand langs de buitenkant van uw rechterknie.  Til tegelijkertijd uw rechtervoet van de grond en trek de rechterkant van het bekken naar u toe. 

Trainen van de bovenste buikspieren
Ga op uw rug op de grond liggen.  Leg uw kuiten op een niet te hoge stoel of kruk zodat uw knieën en heupen in een hoek van 90° liggen.  Uw voeten en knieën moeten 20 tot 30 cm uit elkaar staan.  Ga overeind zitten terwijl u probeert uw borst plat tegen uw dijen te leggen.