23 februari 2014

Vier trends die je in je kast moet hebben

Het weer is niet echt gunstig, maar toch is dat geen reden om als een grijze muis rond te lopen. Het liefst zouden we ons begraven in dikke wollen truien en comfortabele uggs, maar desalniettemin zet ik hier de vier grootste trends van dit moment op een rijtje. In een oogopslag lijkt het lente!

1) De baseball sweater

T-shirts met prints zijn weer helemaal in. En al helemaal als je het rugnummer van Ian Kinsler kunt dragen.
Dit leuke shirtje van Only is bijvoorbeeld goed te combineren met een donkere skinny jeans op koude dagen, maar staat ook ontzettend leuk met een felle broek als de zon schijnt.

 


Photo.jpg

 

 

 

 

 

 

 


Zalando
, Only, 16,95 €

 

2) Leer

Leer staat ontzettend stoer en het is ook nog eens met veel te combineren. In tegenstelling tot wat velen denken kun je met dit item alle kanten op. Met een los, wit bloesje of met een strak shirt? Het kan beide! Een ideale musthave die zo rap mogelijk in je kast moet belanden!

VE121A09R-Q11@4.jpg
Zalando, Vero moda, 49,95 €

3) Cut out shoes

Niet de meest warme schoenen, maar wel de meest fashionable schoenen op dit moment. Ze worden steeds meer en meer gespot en zijn ideaal voor de iets warmere winterdagen.

ZI111C03M-Q11@7.jpg

Zalando, Zign, 99,95 €

4) Winter crop tops

In de zomer waren crop tops niet uit het straatbeeld weg te denken. Hoewel ze bestaan uit iets warmere materialen en vooral in donkere kleuren voorkomen, blijven ze zeker een even grote hit in de winter.

EV421D07Z-Q00@5.1.jpg

Zalando, Even&Odd, 16,95 €

Welke van de vier is jouw favoriet?

13:22 Gepost door Julie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.