07 september 2014

Wijsheidstanden

Tussen de vloeibare voeding en pijnstillers door besloot ik om nog eens een artikel te schrijven. Deze keer over wijsheidstanden. Of in mijn geval, het gebrek er aan.

Het is vast herkenbaar voor velen: het moment dat je tandarts zegt dat je je wijsheidstanden moeten laten trekken. Even paniek. Zeker als je net als ik nog nooit een minuut in een ziekenhuis hebt doorgebracht - op mijn geboorte na, natuurlijk ;-) - en dan meteen onder verdoving moet om die 4 rakkers te laten verwijderen.

Twee maanden van horrorverhalen op het internet lezen, vlogen voorbij en uiteindelijk was het zes september. 's Morgens vroeg mocht ik me aanmelden in het ziekenhuis, waarna een verpleegster me al snel in een niet zo modieus, half gesloten jurkje hees. Nadat ik dan op een bed door het hele ziekenhuis werd gerold, was het zover. Ik werd verbonden met een baxter en kreeg pleisters over mijn hele lijf. Toen zag ik een masker op me afkomen en voor ik het wist, lag ik een diepe slaap.

Vage achtergrondgeluiden sijpelden mijn oren binnen. Het felle licht prikte in mijn ogen, waardoor ik ze meteen weer dichtkneep. Ik hoorde verpleegster tegen elkaar praten. Ze kwamen ook meteen naar mij en ik antwoordde half bewust op hun vragen. Mijn hele lijf begon te trillen en ik proefde de metaalsmaak van bloed in mijn mond. De verpleegster kwamen nogmaals checken.
Toen ik helemaal wakker was, rolden ze me naar mijn kamer. Een tweepersoonskamer, waar ik toen alleen lag. Met tv en radio tot mijn beschikking.

Uren van luieren volgde. De verpleegster vroegen om de haverklap of ik iets nodig had, ik had geen erge pijn en met muziek en een goed boek verveelde ik me zeker niet. Dit kon ik wel gewend worden ;-). Behalve mijn dikke wangen, die mogen snel weer verdwijnen!

Laat je dus niet afschrikken. Natuurlijk is het voor iedereen anders, maar verwacht niet meteen het ergste.
Hebben jullie ze al laten verwijderen?

18 september 2013

Over mij

Hallo iedereen!

Tijd om mezelf even voor te stellen. Ik ben Julie en ik ben binnenkort 17 - 7 oktober om precies te zijn - en het is natuurlijk een lange tijd geleden dat ik nog op deze blog heb gepost.

Per toeval kwam eens op deze blog terecht. Ik schrok meteen van het hoge bezoekersaantal en daarom besloot ik nog eens in te loggen. Na enkele keren proberen, herinnerde ik me mijn log-in-gegevens terug. Meteen klikte ik door op de statistieken en daar kwam ik te weten dat mijn blog dagelijks nog rond de vijftig bezoekers heeft! Niet slecht voor een blog die drie jaar geleden voor het laatst werd geüpdatet.

Daarom besloot ik dat het tijd was om wat leven in deze blog te blazen. Met veel plezier hou ik jullie op de hoogte van fashion, beauty én lifestyle. Ikzelf ben erg geïnteresseerd in deze zaken en ik deel mijn kennis graag. Mode volg ik op de voet en streetstyle foto's komen hier ook terecht!

Ik besloot samen te werken met een vriendin die zal schrijven over alle musthaves!
Met deze post wil ik jullie aansporen om deze blog geregeld te bezoeken.

Ik zit in mijn laatste jaar economie-moderne talen en daarna wil ik graag iets gaan studeren als journalistiek. Ik schrijf ook verhalen en het is zeker mijn passie geworden.

De oudere artikelen worden in een nieuw -en volwassener - jasje gegoten en al snel zullen er tal van nieuwe artikelen volgen.

Tot snel! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20:14 Gepost door Julie in Site: Over mij | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |